martes, 29 de abril de 2014

Diàleg, cançons, vestuaris, escenaris i aclarir-nos!

Aish aish aish, cada vegada esta més prop el teatre, encara que no sabem quin dia serà, però jo cada vegada hi penso més i em poso més nerviosa.

Ara, ja duem un temps dedicant-nos a fer vestuaris i escenaris a la classe de plàstica. Per a mi, es tracta d’una activitat que m’agrada molt ja que, desconnecto dels treballs escrits de les altres assignatures.


Vàrem començar realitzant vestuaris ja que, opinem que és el que pot ser ens costi més. Com que vàrem poder recaudar una bossa molt gran de teles, tenim moltes més possibilitats per a fer els diferents vestits. Primerament, començarem per el de púnics i el de romans. A classe, discutíem la manera de fer-lo, la tela que empraríem, com ho faríem, midar les actrius... i després ens el endúiem a casa per a cosir els trossos més grans. Quan ja hem tingut alguns dels vestuaris clars, hem començat amb decorats com per exemple el vaixell, escuts, cascos... Ens repartíem les tasques, per a estar totes fent qualque cosa. 


























Una mica més endavant, com que hi havia materials que no podíem dur a classe, vàrem començar a quedar a ca meva per a poder tenir més espai, poder pintar amb spray, fer la muntanya i els arbres... poder assetjar i practicar les cançons. 



























Aquestes setmanes, han set una mica pesades ja que entre el teatre i tots els altres treballs que tenim, hem impartit molt de temps en aquesta aventura i hem hagut de debatre molt sobre com volíem dur endavant el diàleg, sobre com fer vestuaris i escenari, escollir i elaborar les cançons... Tot i això, crec que ho duem prou bé i amb un poc d’assajos ho veurem més clar.


Marta.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario