miércoles, 4 de junio de 2014

Ole Ole!!! Una meravella de teatre :)

Ara sí que sí... Avui ha set el gran dia de la representació de:

“El màgic nom d’Eivissa”.


Molt prompte hem anat a casa de na Aida per a pentinar-nos i maquillar-nos, i mentre ho fèiem hem repassat el diàleg. 





































Després hem anat cap a el Diari d’Eivissa i allí hem preparat un parells de coses i ens hem ficat a la zona de vestuaris fins que ens ha tocat. He de dir, que encara que he estat molt nerviosa i aterrada per el fet d’haver d’actuar dalt un escenari i davant tantes persones, ha sortit tot molt bé  i jo personalment m’ho he passat molt bé. Tot i això, els deu minuts abans de sortir a l’escenari han set crítics ja que penso que totes estàvem una mica aterrades. Aquí deix una foto dels cinc minuts abans de sortir a escena: 



3, 2, 1....... I Acció:




Ja hem representat el teatre i encara que és molt millorable, he de dir que n’estic orgullosa i molt satisfeta. Ha set una aventura a la qual li he dedicat moltíssim de temps i esforç, i gràcies al nostre treball ha set tot un èxit.

Ha set una experiència inoblidable i molt satisfactòria, que m’ha encantat poder dur a terme. Penso que gràcies a aquest projecte que hem representat avui, he crescut com a persona i he passat una bona estona amb les meves companys amb les qual he hagut de treballar i coordinar-me molt.


Espero, que el teatre hagi agradat a tothom i en especial als infants, els qual esper que hagin passat una bona estona i hagin gaudit rient i intervenint amb nosaltres!

















Que bons som i quin culet tenim!!!!





Marta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario